sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Lisää RIMOWA patinaa

Jos haluatte nopeasti rusinaksi kolhiutuvan matkalaukun ostakaa alumiininen Rimowa. Viiden lentomatkan jälkeen laukku ei enää edes muistuta alkuperäistä tuotetta. Mainoksessa näkyy lentokone laukun taustalla ja se tarkoittaa todellisuudessa, että "Älkää ainakaan laittako lentorahtiin tätä laukkua, vaan kuljettakaa yksityislentokonneella ainoastaan".

Maahantuojan ohje oli "mustatkaa naarmut tushilla". Johan alkoi tushia kulua. Maahantuoja ei kertonut, miten tushilla täytetään nuo kaikki klommot?


Tässä alla klommosatoa viimeiseltä reissulta.
Muut klommot löytyvät edellisistä teksteistä: reissu 1. ja reissu 2. ja reissu 3

Tuo rivissä oleva "hampaanjälki" on vanhaa perua, muu uutta.

Tämä kulma jyrsiintyi pahiten viime lennolla. Nuo ovat uria, eivät pintanaarmuja.

Lommopatinaa Rimowa laukussa ja uusia jyrsintäjälkiä kulmassa.

Tässä laukussa ei tada olla enää yhtään kulmaa jossa ei olisi muistoja lentomatkustamisen ihanuuksista ja "kokeneen matkustajan" imagosta. Tämän laukun alumiini on kuin paperia lentorahtikäsittelyssä. En suosittele. Vain oman auton takakonttiin ja hellästi sinnekin.

Tätä kaikkea Romowan mainos kuvailee "patinana". Eivät taida tietää mitä patina alunperin tarkoittaa. Kun huomautin heille asiasta Wiki-linkkeineen, markkinointiväki kävi korjaamassa Wikitekstin paremmin Rimowan mainontaan sopivaksi. Näissä ja edellisissä kuvissa näkyy kuitenkin raaadollinen totuus jota he eivät voi muuksi muuttaa.

Edelliset klommot:
Kolmen Finnairin lentokuljetuksen jälkeen sama laukku >
Viiden Finnairin lentokuljetuksen jälkeen, sama laukku >
Kuuden ja seitsemän lennon jälkeen alkaa laukku muistuttaa rusinaa >




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti