torstai 8. tammikuuta 2015

OIKEAA TUOTETIETOA RIMOWA LAUKUN VÄRIPINNAN KESTÄVYYDESTÄ



Kun Rimowalla näyttää olevan menossa merkittävä mainoskampanja autan osaltani esittelemällä oman Rimowa Topas Stealth Multiwheel 81,5 (Black) matkalaukkumme yhden lentomatkan jälkeen. Hinta Suomessa vähän päälle 900 euroa, eikä paljon halpene Roomastakaan ostettuna.
Rimowan verkkomainos kertoo:
http://www.rimowa.com/fi-fi/materials 
"... Jokainen alumiinilaukku saa käytössä ajan myötä oman patinansa. Patinan muodostavat ne naarmut ja lommot jotka tuovat mieleen menneet matkat ja tekevät RIMOWA-matkalaukusta todellisen uniikkikappaleen".

Alla muutama kuva muokkautuneesta uniikkikappaleesta yhden Finnairin lennon jälkeen. Roomasta Helsinki-Vantaalle (noin 3,5 tuntia + matkatavarakäsittely). Laukku ostettiin Roomasta ja anodoitua väripintaa kehuttiin liikkeessä kestäväksi. Pinta kesti tuon reilut kolme ja puoli tuntia.
Finnair on jossain yhteistyössä myös Rimowan kanssa. Ei se näytä ainakaan laukkujen kohteluun mitenkään vaikuttavan lentokuljetuksessa. Pikemminkin syntyy väärä assosiaatio, että laukut olisivat ikäänkuin lentokuljetuksen kestäviä?

 Maalinaarmupatinaa RIMOWA laukussa
  Maalinaarmupatinaa RIMOWA laukussa
  Maalinaarmupatinaa RIMOWA laukussa
  Maalinaarmupatinaa ja lommopatinaa RIMOWA laukussa
 Maalinaarmupatinaa RIMOWA laukussa oli ympäriinsä, lähes joka sivulla jotain.
En ilmeisesti ymmärtänyt verkkomainoksen sanomaa oikein. Siinä rehellisesti sanottiin: ALUMIINI OMALEIMAISELLA URA-DESIGNILLA. Väripintaan omaleimaisia uria todella syntyy roppakaupalla ja ihan vaivatta.

Kolmen Finnairin lentokuljetuksen jälkeen sama laukku >
Viiden Finnairin lentokuljetuksen jälkeen, sama laukku >
Kuuden ja seitsemän lennon jälkeen alkaa laukku muistuttaa rusinaa >

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti